頂級天然有機橄欖油的大不同 ~ Amore Puro

天氣明顯轉冷,開始乾,平日用既清爽日霜已經feel到唔夠力,又係轉護膚品既時侯啦
最近轉用的面霜

Amore Puro 
抗衰老修護平衡日霜
$440


呢款係一款以Toscana 橄欖油為基底的面霜
Toscana係意大利一個城市,盛產葡萄酒同橄欖油。

橄欖油是一種同人體皮膚最接近的油,被譽為液體黃金。好多牌子都加入了橄欖油黎護膚。
但要留意,只有冷榨初級的橄欖油先係最天然同最純正架。

對於 Amore Puro 而言,比起抗皺,佢地認為抗衰老才是永遠的主題。 
而橄欖油是抗氧化的超級明星。經科學研究證明,它的抗氧化功效是綠茶的15倍, 是輔酶Q10的3倍。



Amore Puro 使用的冷榨初級橄欖油就獲得意大利 Toscana extravergine Igp 認證。
證明由來源到生產都是最天然純正。

橄欖油對於皮膚的功效真係多不勝數:

Anti-Aging 💗抗衰老
Moisturizing 💗保濕
 Whitening 💗美白
Anti-Oxidant 💗抗氧化
Repair 💗修復
Regeneration 💗再生
Smoothing 💗舒緩



雖然係橄欖油既基底,但amore Puro的面霜一d都唔會油淋淋, 搽上面會感到滋潤度極高,而且皮膚會好快吸收, 保濕效果超長。而橄欖油當中的維他命E仲可以抗氧化同紫外光,有極強的防衰老功效。


搽左面霜,皮膚成日都KEEP住好水潤,唔會有乾爭爭的感覺
因為橄欖油的潤滋,家下連面油的出少左呀

如果大家都想試試呢款來自意大利的神級橄欖油護膚品
填妥以下的報名表, 就會寄俾你架啦 🥰



更多Amore Puro 資料

Facebook : https://www.facebook.com/amorepuroasia
Instagram :  Ig:http://Instagram.com/amore_puro_asia/


產品及資料由品牌提供
如對產品有任何疑問,可直接聯絡品牌查詢
文章只屬個人意見,效果因人而異,只供參考 
如要聯絡本人,請電郵至: smonkichi@hotmail.com 


Click below for my sharing platform :




#VictoiresdelaBeauty  #美妝界奧斯卡  #有機橄欖油  #AmorePuroHk #AmorePuro  #Natural #天然 #Pure #純粹 #Authentic #真實 #Organic #有機 #Rich #濃郁#Earlyharvest #Releasing #舒緩#Refreshing #清新 #Elegant #優雅 #Atmosphere #情調 #Calming #安神

留言

這個網誌中的熱門文章

藍天碧水~我願意~

修靚身型 ,1 次瘦3CM ~ MIMA SKIN Legend Pro + 三極刀

灰甲小知識 ~ Emtrix®安甲適®