做運動後膝蓋痛、腰痛? 推薦 ANKH 機能再生 「40+ 膝關節 NMN」,緩解關節痛話咁易。

最近阿女愛上打籃球,當然要成家出動陪佢玩啦~
唔玩唔覺,一郁就發現自己成身損傷。
熱身時,拉一拉筋,膝蓋內側條筋就勁痛,其實因為膝蓋內側痛的問題,我仲放棄左玩瑜珈了 T.T
跳高跳低會膝蓋痛, 彎一彎身執波個膝頭都「咯咯」聲~ 年過40,真係Feel到全身關節筋骨都開始衰退,係時候要保養下副骨頭啦。

最近,我開始食極速去痛修復軟骨嘅保健品

ANKH 機能再生「40+ 膝關節NMN

Keep住食左半個月,開始感覺到有好轉,#關節痛問題解決咗好多,行路同上樓梯都輕鬆咗。#膝蓋內側痛 或 #腰痛頻率都減少咗~

ANKH 機能再生「40+ 膝關節NMN」係專為 40 歲以上、關節退化人士而設嘅保健品,創新速效配方含有 #NMN、#葡萄糖胺、#軟骨素和 #MSM 等成分,有助保持活動能力。

NMN 配合其他護關節成分,有助減少關節受損機會、幫助細胞修復、維持全身筋骨健康。

其實關節會隨住年紀增長而逐漸退化,特別係對於長期運動嘅人嚟講,關節磨損得更嚴重,所以一旦出現關節退化僵硬、關節酸軟無力、 活動時關節「咯咯」聲、上落樓梯乏力、上落斜無力等情況就要小心。建議快啲食ANKH 機能再生「40+ 膝關節NMN」啦~





ANKH機能再生「40+ 膝關節NMN」含有4大護關節成份同功效,針對性修補,幫助關節機能再生。

#NMN 迅速修復細胞 強化全身筋骨
#葡萄糖胺 加速製造軟骨 增加關節韌度
#軟骨素 減低關節磨損 提高軟骨彈性
#MSM 迅速紓緩疼痛 提高活動能力


每日根據自己膝蓋痛或其他關節痛問題嘅嚴重程度食1至3粒,ANKH機能再生建議3個月為一次療程,就算冇再膝蓋痛都可以繼續食,因為膝關節其實係會隨著年紀增長使用而磨損,keep住食,就可以強化骨質。


而推出「40+ 膝關節 NMN」嘅ANKH 機能再生擁有 15 年去痛經驗,超過 13 萬個真實見證,更是第一間企業榮獲香港醫護學會頒發「最受醫護人員信賴痛症品牌大獎」以及 「最高榮譽去痛技術大獎」, 令我對「40+ 膝關節NMN」嘅創新速效配方充滿信心。

所以我建議40歲以上又而開始出現關節退化、運動傷患、職業勞損嘅人服用「40+ 膝關節 NMN」去維持膝蓋健康。

ANKH 機能再生「40+ 膝關節NMN」已通過 STC 檢測證明不含西藥亞士匹靈、撲熱息痛、潑尼松及潑尼松龍成分。通過 STC 有機氯農藥、重金屬、食品微生物含量指引。而且經過 SGS 重金屬及有毒元素測試。經過 SGS 微生物檢查測試,可放心食用。



食完 ANKH 機能再生「40+ 膝關節NMN」, 膝蓋更有力,陪阿女打幾耐籃球都無問題啦~

之前因為膝蓋內側痛問題,放棄咗瑜珈。食左「40+ 膝關節NMN」後幫我解決了膝蓋內側痛問題,我決定再重新出發,向我嘅瑜珈夢進發。


文章只屬個人意見,效果因人而異,只供參考


本人其他分享網站連結 :


#瑜珈 #打籃球 #膝蓋痛 #膝蓋內側痛  #膝蓋兩側痛 #關節痛 #膝蓋關節痛 #腰痛#吃什麼

#保健品 #supplement #ANKH機能再生 #40膝關節NMN #NMN #葡萄糖胺 #MSM

#軟骨素


留言

這個網誌中的熱門文章

藍天碧水~我願意~

修靚身型 ,1 次瘦3CM ~ MIMA SKIN Legend Pro + 三極刀

灰甲小知識 ~ Emtrix®安甲適®